gulvmoppe

Gulvmopper er en dagligdagens helt

Hvis du har holdt en fest og dine gæster måske ikke var så renlige, som du havde håbet på, ved du godt er der altid er én ting du altid kan regne med. Gulvmopper. Den er altid klar til at hjælpe dig med rengøringen. Den er altid klar til at hjælpe dig igennem din lørdagsrengøring og tømmermænd. Altid til at stole på og aldrig svigtenede. Det er en sand ven. En ven du ville ønske du havde flere af, men det har du ikke.

Gulvmopper er ligesom den kæreste du ville ønske du havde

En gulvmoppe svigter dig ikke. Den er dig ALDRIG utro, faktisk kunne den slet ikke tænke på det. Det giver også sig selv ret meget. Bedst af alt er, at den gør rent. Hvis du havde en kæreste, ville hun sikkert få dig til gøre rent også. Det vil gulvmoppen ikke. Gulvmopper verden over vil aldrig sige dig imod og vil altid give dig ret. De vil heller ikke sige noget til hvis du tager endnu en gulvmoppe med hjem engang i mellem. Den er derfor slet ikke krævende i det forhold i nu har. Det eneste den gør er at give sit et og alt til dig. Det er ikke en dårlig byttehandel. Det eneste du skal gøre er at købe den fri i butikken. Du kan få mange forskellige gulvmopper og prøve dem alle af. Du vil ikke blive kaldt grimme navne for det heller.

Det er et dejligt liv

Livet med gulvmopper er meget godt. Det eneste du skal gøre er at køre den hen over dit gulv og det bliver skinnende, som da det var helt nyt.

Det bedste er at de er billige, og når de ikke bruges siger de ikke noget. Det er gode tider næsten altid, når man har sådan en lille gulvmoppe liggende derhjemme.

Hvad kan man ellers bruge en gulvmoppe til, spørger du måske? Det er der ikke et simpelt svar på. Man skal bruge sin fantasi. F.eks., kan en gulvmoppe bruges hvis du vil lade som om, du har fået ulækkert hår. Den kan derfor bruges som paryk. Det du gør er bare at stikke den ned ad ryggen og lade vaskedelen ligge på toppen af dit hoved. Det ligner nu at du har fået en anden slags hår og folk vil måske synes det er sjovt. Hvem ved?