Min oplevelse med klapvogne

Vi har klapvogne som dækker alle aldersklasser, lige fra 8 måneder og op til omkring 4 år.

Vor lette paraplyklapvogne er særdeles velegnet at have med rundt i bil fordi den sammenklappet ikke fylder meget i en bil. Udover den er nem at have med i bilen, er denne klapvogn god til de lidt større børn, den kan håndtere børn op til omkring 20 kg. Til denne aldersklasse kan også anbefales vor Brio klapvogn er en fast klapvogn hos os.

Mange muligheder

Fælles for de andre klapvogne er at overdelen kan skille fra underdelen. Og når vi taler om klapvogne, så kan de ikke lægges helt ned, men kun til ca. 15 gr. I Danmark har vi tradition for at benytte barnevogne til de mindste børn, dels fordi vinteren her er kold, regnende og blæsende men også for at barnet kan ligge helt fladt på ryggen.

I vort sortiment findes også vores populære Baby Jogger som er god til ture med både større og mindre børn. Du kan f.eks. jogge med denne vogn som er en letvægtervogn som er lejet hos en os.

Når man lej en klapvogn skal man huske at leje et regnslag med som beskytter dit barn mod regn og rusk.

Alle udlejningsklapvogne er i fin og nydelig stand, ikke rustne eller beskidte. Vi benytter damprensning til rengøring af vognene og så bruger vi biologisk nedbrydeligt desinficerende rengøring som fjerner urenheder og evt. lugte fra sæderne.

Hvor er de fra

De fleste af vores udlejningsklapvogne er fra den danske barnevognsfabrikant Babytrold som står for Trille-barnevognene,  har vi dog et par enkelte andre mærker som Brio og Bumleride. Bumlerideklapvognen er meget populær især fordi mærket er kendt fra udlandet og Brioklapvognen er på fast stel og kan dermed håndtere et lidt større barn.

Alt i alt repræsenterer vort vognudvalg at du lejer en klapvogn hos os til børn mellem 8 måneder og op til ca. 4 år – vi har nøje udvalgt de forskellige vogne netop for at repræsentere alle aldersgrupper så godt som muligt.