Nytårsaften Esbjerg

Nytårsmiddag Esbjerg måske?

Skal du spise fint eller er det bedre med grill og andet lækker? Uanset hvad har Nytårsaften Esbjerg lige hvad du skal bruge. Det lækre fine mad og gode vine eller den gode mad med den måske bedste øl i Danmark.

Nytårsaften Esbjerg elsker mad

Hos Nytårsaften Esbjerg elsker de mad og får deres gæster til at elske det endnu mere. Hvem er ikke vild med kaviar, lækkerier og champagne eller enhver anden vin der findes?  Ved du hvor og hvornår du skal holde Nytårsaften. Dagen giver sig selv, men tiden gør ikke. Derfor dem hos Nytårsaften Esbjerg gerne invitere dig til at gå ind eller ringe ind og bestille tid, hvis det er noget der lyder interessant for dig! De gør det nemt og tilgængeligt for dig – også selvom du ikke er en technørd.

Det bliver ikke bedre

Michellingstjerner er der ikke – endnu. Målet for Nytårsaften Esbjerg er at blive den mest lækre restaurant i Danmark og de kommer tættere og tættere på, sådan er meningerne i hvert fald hos mange danskere der har været inde og er blevet vartet op. Især den specielle tur hos Nytårsaften Esbjerg er god. Her får man hele molevitten og mere til. Ingen jeg har snakket med har ikke synes om det og det siger ikke så lidt!

Derudover kan der festes natten lang hos Nytårsaften Esbjerg, hvis det er noget man har lyst til. Deres bar åbner kl. 23 og serverer drinks natten lang. Derudover åbner dansegulvene op med DJ-pult ovenover og lægger op til en nat med drinks, dansen og høj diskomusik. Mine egne ture til Nytårsaften Esbjerg har været succeser og der har altid været noget at lave. Selv baren tømmer ikke pengepungen på dig, da deres priser er meget fornuftige og deres drinks lever op til Nytårsaften Esbjergs omdømme.

 

Kvalitet og lækkerier

Selvom jeg har været lidt omkring området her jeg har ikke været hele turen rundt. Hvis der skal snakkes lækkerier er Nytårsaften Esbjerg “the place to be”. Hver uge skiftes menukortet fuldstændig ud, så der skal spises der flere gange dagligt, hvis det hele skal smages inden udskiftning. Selvom jeg elsker en god steak, kan jeg stadig blive forbløffet over kvaliteten af alt det andet på menuen hos Nytårsaften Esbjerg. Deres ugentlige suppe kan give et lille “kick” i forhold til at jeg aldrig har smagt en suppe der kunne tilfredsstille min umættelige trang efter massivt mad.