pirat tema

Pirat tema er nok det mest swaggerlicious dit barn kan ønske sig

Hvis du har en knægt på maks 12 år, vil han elske dig for evigt, hvis du holder en fest. Men endnu mere hvis du holder en fest med pirat tema for ham, det ville være hans våde drøm. Det ville være noget jeg havde været fuldstændig i ekstase over, hvis der var nogen der havde gjort for mig.

En temafest med pirat tema kan ikke være andet end godt

For både drenge og piger er dette en succesfuld fest. Det er ikke noget man ikke vil kunne gøre til en normal fest. Det er både en børnefest og en voksenfest, de skal selvfølgelig ikke blandes sammen, men det er helt sikkert at de begge vil elske sådan en. For børnene er der jo skattejagt og masser af sjove aktiviteter. Derudover kan de klæde sig ud som seje pirater. De får også æblesaft, i stedet for rom. Det er noget alle kan lide og alle elsker at lade som om de er pirater. Man kan sige ARRRHRHJJJ og lade som om man er mega sej. Det er ikke noget man kan gøre lige nu imens man er sig selv. Man bliver nød til at være i kostume så man kan lade som om man ikke er sig selv. Alle har jo lyst til at lade som om de er en barsk pirat.

Temafest med pirat tema er også godt for voksne

For den voksne side kan alle også lide pirat temaet. Det er nemlig sådan at selv voksne elsker at lade som om de er pirater. Det bedste ved det hele er dog for drengene som kan kigge på tøserne. De kan nemlig få lov til at klæde sig ud som nogle sexede pirater. Det betyder korte kjoler og nedringede kjoler, der viser masser af hud og måske også lidt “bollehår” agtigt. Det er bare godt. Hvis man ikke kan se potentialet for det, som dreng er man helt gal på den. Men noget andet er også at man kan få lov til at drikke rigtig rom, til festen, hvilket sjældent sker.

Pirater er heller ikke så blufærdige så det må man også lige lære at lade være med at være. Jeg kan allerede se det for mig. Alle tøserne ser godt ud, mens mændene ser maskuline og med deres rom og masser af bajer.

Det er så hvad jeg tænker om en pirat tema fest. Vi ses engang igen læsere.