snowboardstøvler

Skal du på ferie – måske med nogle flotte snowboardstøvler

Har du været på skifere, så har du helt sikkert været misundelig mindst 100 gange på folk med snowboards. Ikke kun er et snowboard meget, meget sejere end dumme ski. Derudover har de også meget federe udstyr generelt. Deres snowboardstøvler er ca. en million gange federe, men også behagligere end skistøvler. Vi skal selvfølgelig have flere folk over på snowboard af den grund.

Snowboardstøvler til alle lige her

Hvis du mangler udstyr skal du skam bare hoppe over på hjemmesiden, der er alt hvad hjertet begærer. Udvalget af snowboardstøvler er stort. Ca. 55 forskellige slags og nogle er til børn.
Der er selvfølgelig også forskel på prisen og her kan man nok godt regne med Pris = Kvalitet. Det er normalt sådan er kvaliteten ikke bliver bedre når man rammer de 4-5000 kr. Derefter handler det kun om hvilket brand der er tale om. Især hvis det er Gucci eller Moncler, skal man ikke regne med at kvaliteten er bedre en Marcus f.eks., men udseendet er også meget, meget federe, hvilket også er grundet til at de bliver købt.

Snowboardstøvler > Skistøvler, det er lige før at man kan kalde det en naturlov. Det er så også fordi, at det er en andet form for støvle. I skistøvlerne skal ens fod og ben på en måde hænge sammen og ikke kunne bøje. Dette er selvfølgelig, fordi det ville være træls at brække benet. Risikoen er nemlig meget højere hvis der er bøjelighed i anklen. På den anden side, nemlig snowboardet skal der gerne kunne bøjes, så man kan styre det livsfarlige stykke træ, men kører rundt på.

Hvad skal du vælge

Jeg kan lige så godt sige det nu, hvis du er i dårlig form og har en ringe balance, vil skiene nok være dit valg. Selvom jeg er i ok form og har en helt fin balance er jeg stadig komplet skrald til at snowboarde. Det er en erfaring som jeg hader, som pesten. Det er ikke fedt at vide der er noget man bare ikke duer til. Jeg er en temmelig god “skiståer”. Derfor tænkte jeg at der skulle prøves snowboard nu, men det var næsten en umulighed at få det til at fungere for mig. Snowboardet ville bare ikke som jeg ville.

På den ene side er det en god idé men snowboard, men det er mest pga. snowboardstøvlerne, fordi de er flottere og laaaaaang mere behagelig.