Alupex

Slidtstærke alupex komponenter

De fleste menneske har haft problemer med ét eller andet fænomen fra VVS verdenen. Med komponenter fra alupex kan selv de mest uoverskuelige problemer løses. Der er måske knas med vandlåsen, trælse lyde fra radiatoren eller problemer med et rustent rør? Alupex komponenter løser problemer for både virksomheder og private.

Alupex komponent hjalp mig

En tidlig vinter morgen stod det klart for mig, at der ikke var meget varme på i huset. Jeg tjekkede diverse termostater, og alt så ud som det plejede. Det viste sig så hurtigt, at der var noget galt med varmesystemet. Helt specifikt var der noget galt med varmesystemet. Efter en nærmere undersøgelse udøvet af undertegnede selv, viste det sig at der skulle investeres i et nyt fordelerrør til varmesystemet. Jeg fik kontaktet en virksomhed, som solgte VVS komponenter til både erhverv og private husholdninger. Jeg endte med at købe et alupex fordelerrør. Jeg modtog varen et par dage efter. I mellemtiden havde jeg foretaget noget research på hvordan man udskifter et fordelerrør.  Det var relativt brugervenligt at skifte, dog allierede jeg mig med en bekendt som er VVS´er. Efter det var der igen styr på varmesystemet, og vinteren virkede knapt så uoverskuelig.

Læs mere her, hvis du mangler sublime gulvmopper!

Hvad er/hvorfor alupex?

Alupex er VVS komponenter, og findes i flere underkategorier. Flere VVS-virksomheder sælger for eksempel både alupex fordelerør, koblingsdåse, kompressionsfittings, pressfittings, rør og rørbærer. For eksempel er et alupex rør et 5-lags rør som er opbygget omkring en kerne i aluminium. Disse rør besidder en lang række fordele, og er derfor at foretrække blandt mange. Rørene er blandt andet godkendt til varmeinstallationer. Hvis man som virksomhed sælger denne type af produkter til private eller erhverv, er det vigtigt at de er godkendte. Hvis man sælger sådanne komponenter og de ikke er godkendte til formålet, er det svært at være konkurrencedygtig som virksomhed. VVS komponenter har en for mange, undervurderet betydning i dagligdagen. Når det hele spiller er der ingen som tænker på hvorfor essentielt det er med gode VVS komponenter.  Med de rette produkter af det rette slidstærke materiale, og af den rette kvalitet, undgår man at spekulere over hvornår der er knas med vandlåsen.

Gode komponenter giver tryghed

Med godkendte og slidstærke komponenter af høj kvalitet undgår man helt basale problemer. For eksempel er det et lovkrav at rør til vandinstallationer skal være VA-godkendt. Derfor udbyder de fleste virksomheder alupex komponenter.