usb gadgets

USB gadgets – måske det redder dit liv i fremtiden. Man ved aldrig

Kender du en fyr der samler masser af små USB gadgets? Det burde du måske også, engang var det lige meget hvad man lavede med sit liv. Man ville bare kunne læne sig tilbage på statskassen og det ville være fint. Om ikke mange år er det sandsynligvis væk og man skal kæmpe for sit liv.

USB gadgets er din bedste chance for et langt liv

Det er ikke alle mennesker der ved hvad en gadget er, men det er heller ikke pointen. Pointen er at de her gadgets kan mere end man har regnet med tidligere. Engang var det bare en hobby udskuddene og taberne fra de nedre socialklasser samlede på. Nu er det en ting man bør tage mere seriøst. Det er af den ene grund, at der er flere strabadser nu end der var for 20 år siden. Nu er det vigtigt at have en lille USB gadget laser i sit nøglebundt. Det er også en essentiel del af hverdagen at få op og få sin kaffe lavet ved hjælp af en USB gadget kaffemaskine. Basically kører hele ens liv rundt i ring med denne USB trend. Det er altså en helt ny tilværelse nogle mennesker kommer til at skulle vende sig til. Det er hvad mange ikke kan få ind i hovedet og heller ikke gider at rette sig ind efter.

USB gadgets kan mere end man liiiiige tror

Jeg har mere end en gang oplevet episoder hvor mine USB gadgets har reddet enten min dag eller liv. Det er ikke noget overdrivelse, men den skinbarlige sandhed.
Der var engang jeg gik i skole, mens der var vej arbejde – som der fandme altid er i Kolding. Denne gang gik jeg i skole om morgenen, lidt i min egen verden og der var ikke så meget jeg fokuserede på. Jeg kendte jo vejen og det var blevet ren rutine. Denne morgen var der dog lige pludselig ikke mere at gå på. Det var derfor at rutinen var væk. Jeg faldt. Det var helt sikkert ikke lige min morgen – eller dag. Det var dog sådan at jeg er en rigtig prepper. Jeg havde derfor regnet med at der engang ville komme en sådan dum situation. Det endte jo derfor med at jeg bare sagde “op” og mine USB gadgets gik igang med at virke. Det var en snild og let måde at komme ud af den uheldige situation.